Ons verhaal

Beachhouse

Haus am Zee
– Beach living

Haus am Zee ligt hemelsbreed 200 meter van het Zandvoortse Zuidstrand. Een strandhuisje dat drie jaar geleden grondig is verbouwd en met liefde is ingericht. Het interieur is een mix van duurzaam design, aangevuld met vintage items. Een plek waar je je direct thuis voelt, en waar je voor een groot deel van het jaar welkom bent als gast.

Wij houden van het vrije strandleven. Het buiten zijn, omringd door de natuur. Van lange strandwandelingen tot aan het borrelen bij de strandtenten tijdens zwoele zomeravonden.

Dit strandgevoel vind je terug in onze stylingaanpak en interieurproducten. De basis bestaat altijd uit natuurlijke en duurzame producten. Deze producten worden lokaal in Nederland gemaakt, vinden we in vintageshops of kopen we fairtrade in over de hele wereld. Bij Haus am Zee vinden wij het niet alleen belangrijk dat iedereen een fair prijs ontvangt maar zal je bijvoorbeeld geen leren producten of ander dierenleed vinden.

Door onze ervaring met ons eigen strandhuisje kunnen wij ook goed B&B’s, hotels en andere hospitality bedrijven helpen bij de inrichting van hun ruimtes. Wij weten als geen ander wat gasten verwachten en hoe je het praktische met mooi design combineert.

Over Annelies Engel – founder van Haus am Zee.

Na de modeacademie heb ik jarenlang in de reclamewereld gewerkt alvorens als interim Creative Director, CMO en Brand Director bij internationale bedrijven te gaan werken. Welke opdracht ook, het beste resultaat stond altijd voorop en zorgde ervoor dat zowel de klant als de klanten van de klant blij waren met het eindproduct. Dit is ook de basis van Haus am Zee, werkend vanuit visie om zo een goed resultaat neer te zetten voor de klant.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Mail of bel mij voor een afspraak.

Neem contact op

Telefoon: +31 652 657 469
service@hausamzee.com

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.