Styling & Creative Direction

patio met terracotta potten met vetplanten en een oude houten deur met kruk ervoor

Wonen

Wil je iets meer Barefoot chic in je huis maar weet je niet waar te beginnen? Dan helpen wij je graag verder om je huis, tuin of een deel daarvan helemaal de juiste eclectische look te geven. Naast onze eigen duurzame woonaccessoires hebben we een groot netwerk van toeleveranciers die zowel nieuwe als vintage meubels en accessoires maken en verkopen.

Hospitality

Dienstverlening en het gasten naar de zin maken zit ons in het bloed. Haus am Zee heeft zelf ook een guesthouse waar we het hele jaar door gasten ontvangen.

Styling begint bij een goed overall concept.  Een concept dat we doorvertalen naar niet alleen de inrichting maar ook de branding van je bedrijf. Zo krijg je enerzijds een kloppend verhaal wat bij jou past en weten je gasten precies wat ze kunnen verwachten als ze je bezoeken.

Fotografie & Video

Haus am Zee neemt graag de styling en daar waar nodig de creatieve ontwikkeling van jouw fotografie of video project op zich. We hebben ruime ervaring in styling van reclame-opdrachten als wel mode en lifestyle producties.

Tevens kunnen we ook de gehele productie op ons nemen. Van locatie en casting tot catering en financiële afwikkeling. We weten als geen ander dat een productie staat en valt met een goede organisatie en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.