Gratis verzending vanaf € 75,-

Over Haus am Zee
Haus am Zee ligt hemelsbreed zo’n 200 meter van het Zandvoortse zuidstrand. Een gastenverblijf dat ik drie jaar geleden helemaal gestript heb en opnieuw ingericht. Van een nieuwe pui tot en met de theelepels. Het huisje is nooit af, al ware het maar omdat er anders in geleefd wordt dan in je eigen huis. En dat is precies de uitdaging, je wilt een BnB, vakantiehuis of een hotel zo inrichten dat mensen zich er thuis voelen, het onderscheidend is van je concurrenten maar dat tegelijkertijd alle spullen tegen een stootje kunnen.
Haus am Zee heeft zich gespecialiseerd in duurzame strandhuizen. Strandhuizen waar je als je binnenloopt je direct op vakantie waant en de rest van de tijd op je blote voeten wilt lopen.

Over Annelies Engel
Na de modeacademie ben ik in de reclamewereld gaan werken waar ik verantwoordelijk was voor internationale merkcampagnes voor o.a. Apple, Nike, Vodafone, IKEA en Costes.

Als merkstrateeg en creative director is het de kunst om in één beeld of in 30 seconden een verhaal te vertellen. Dan komt het aan op het concept, locatie, styling, modellen en de crew. Ieder detail van een set is belangrijk en wordt met zorg en aandacht gecreëerd om zo het juiste verhaal te vertellen waardoor consumenten van je merk gaan houden en deze willen kopen.
Met deze zelfde zorg en aandacht creëer ik concepten in ruimtes. Concepten die een verhaal vertellen, een gevoel weergeven en alles in zich hebben om een merk te worden.
Wil je weten wat ik voor jouw BnB, vakantiehuis of horecabedrijf kan betekenen? Mail of bel mij voor een afspraak.

Groet, Anne
[/av_textblock]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ custom_border=’av-border-fat’ custom_width=’50px’ custom_border_color=’#000000′ custom_margin_top=’10px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=’rgb(255, 255, 255)’]

[/av_section][av_font_icon icon=” style=’left’ caption=” link=” linktarget=” size=’40px’ position=’left’ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=”][/av_font_icon]

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.